image1.jpg

Hvad er Søballe?

Søballe er en lille landsby med ca. 50 huse indenfor byskiltet med et fantastisk fællesskab. Søballe ligger i Skanderborg kommune midt imellem Aarhus mod øst, Silkeborg mod vest, Galten mod nord og Skanderborg mod syd. Fra Søballe kan du hurtigt nå motorvejene mod nord, syd, øst eller vest, men lige præcis med afstand nok til at vejene ikke kan høres. I Søballe er der nemlig højt til himlen, her hører du fuglesang, børn der leger på legepladsen og måske en traktor i det fjerne.

Afstand til:

Veng Skole & Børnehus: 3 km, 4 minutter

Ringgaden i Aarhus: 20 km, 20 minutter

Banegården i Skanderborg: 10 km, 11 minutter

Banegården i Silkeborg: 27 km, 24 minutter

Veng Skole & Børnehus: 3 km, 4 minutter

Galten: 5 km eller 7 minutter i bil

Ringvejen i Aarhus: 17 km, 16 minutter

Ringgaden i Aarhus: 20 km, 20 minutter

Dokk1 i Aarhus: 22 km, 24 minutter

Skejby sygehus: 29 km, 22 minutter

Banegården i Skanderborg: 10 km, 11 minutter

Banegården i Silkeborg: 27 km, 24 minutter

Horsens centrum: 32 minutter

Vejle centrum: 41 minutter

Randers centrum: 43 minutter

Herning centrum: 46 minutter

Hvad får du ud af at flytte til Søballe?

I og omkring Søballe finder du huse i alle prisklasser i alle genre. Prisniveauet er yderst konkurrencedygtigt! Man kan på kort tid nå Aarhus, Skanderborg, Silkeborg, men man er i en tilpas afstand til at priserne er venlige over for førstegangskøbere. Størstedelen af byens huse bliver solgt til unge par fra Aarhus og byens store legeplads er også tiltalende for børn i alle aldre med sandkasse, skater rampe, fodboldbane og meget mere.

Ud over kort afstand til større byer, en favorable pris og en stor legeplads medfølger også et uvurderligt godt fællesskab i byen. Her er mange muligheder for at lære naboerne at kende til de mange frivillige arrangementer. Alle byens borgere er hvert år indbudt til fællesspisning, juletræstænding, fastelavn, skt. hans hygge, sommerfest, arbejdsdage, affaldsindsamling mm.

Slår byens tilbud ikke til er der kort afstand til et hav af muligheder. Vil du vide mere om hvilke tilbud vi har til dig i området kan du kigge på siden Foreninger i nærheden, hvor nogle af de mest brugte foreninger er listet op.

Tag også et kig på siden Aktiviteter og kort og læs mere om hvad vi har at tilbyde og hvor du finder det.